Χτένισμα

Ότι μήκος και αν έχει το μαλλί σου, μπορείς να κάνεις το ιδανικό χτένισμα για κάθε περίπτωση. Ο συνδυασμός της φαντασίας και της τεχνικής εμπειρίας μας, δύναται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σου.

simple

Απλό

Το χτένισμα για όλες τις περιστάσεις που θα σου λύσει χέρια, απευθύνεται σε σένα που θέλεις ένα καθημερινό styling με υπέροχο αποτέλεσμα. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου κοντά ή μακρυά, επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό look όπως π.χ. μια αλογοουρά. Επίσης, το λούσιμο που σου κάνουμε, γίνεται με τα πιο ποιοτικά προϊόντα (L’Oréal, Kerastase κλπ.) διασφαλίζοντας τη φρεσκάδα του αποτελέσματος. Τέτοια είδους χτενίσματα επιλέγονται καθώς είναι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

premium

Βραδινό

Εάν θα ήθελες να αποκτήσεις εντυπωσιακό μαλλί πέραν των συνηθισμένων για την επίσημη έξοδο σου, τότε το premium χτένισμα είναι βέβαιο πως θα τραβήξει βλέμματα και θα αποσπάσει θετικά σχόλια από όλους. Κλασσικό ή μοντέρνο χτένισμα, αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεται και εφαρμόζουμε περίτεχνες πρακτικές για να γίνεις πλήρως εκθαμβωτική.

hairon

Μασιά

Ποια δεν θα ήθελε αλλαγή στη φόρμα του μαλλιού της έστω για μικρό χρονικό διάστημα; Έχοντας τη βοήθεια του συγκεκριμένου εργαλείου (ισιωτική), μας δίνεται η δυνατότητα να ισιώσουμε τελείως το μαλλί σου ή να του δώσουμε άλλη φόρμα όπως για παράδειγμα μπούκλες ή κυματιστά.

complex

Braids

Γνωστές ως πλεξούδες και κοτσίδες, είναι αυτές που θα προσθέσουν ένα ξεχωριστό στυλ στα μαλλιά, καθώς εφαρμόζονται είτε σε όλο κεφάλι είτε επιμέρους σε συνδυασμό με κάποιο χτένισμα. Έχοντας αμέτρητες επιλογές να διαλέξεις, minimal ή grande μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα πέραν κάθε προσδοκίας.

Τιμοκατάλογος

Απλό

Καθημερινό styling υπέροχο αποτέλεσμα

10€

Βραδινό​

Εκθαμβωτικό μαλλί για την έξοδο σου

από 25€

Μασιά Μεσαίο

Αλλαγή φόρμας σε ίσιο, μπούκλες ή κυματιστό

15€

Μασιά Μακρύ

Αλλαγή φόρμας σε ίσιο, μπούκλες ή κυματιστό

20€

Braids

Πλεξούδες και κοτσίδες για μοναδικό στυλ

30€

timokatalogos xtenisma
follow

@begoodi_skg | #xtenisma