Θεραπείες

Η επαγγελματική θεραπεία από το κομμωτήριο μας, όντας ισχυρότερη από μια απλή μάσκα μπορεί να επαναφέρει την υγεία της τρίχας όσο κατεστραμμένη και αν είναι. Βρες ξανά λοιπόν, τη χαμένη ζωντάνια και λάμψη των μαλλιών σου

repair

Αναδόμηση / Ενυδάτωση

Το ξέρουμε ότι θες να είσαι πάντα περιποιημένη, αλλά όπως θα γνωρίζεις αυτό έχει και κάποιο κόστος στο μαλλί σου. Η θεραπεία της αναδόμησης / ενυδάτωσης που κάνουμε έρχεται να λύσει με ήπια μέσα το πρόβλημα αυτό, διορθώνοντάς την ξηρότητα και δίνοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη της τρίχας.

hair

Ανάπλαση

Αντέστρεψε τις βλάβες, δίνοντας ελαστικότητα και όγκο μεταξύ των μαλλιών. Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με προϊόν ανωτάτης ποιότητος, όπου το απλώνουμε σε όλο το εύρος του τριχωτού και το αφήνουμε να δράσει για 20 με 90 λεπτά.

protein

Κερατίνη

Το υπέρτατο όπλο που ακούει στο όνομα Κερατίνη, δύναται να “γιατρέψει” εντελώς κάθε ζημία που υφίσταται το μαλλί σου, βρίσκοντας πάλι τη χαμένη του λάμψη. Η ουσία αυτή παράγεται φυσικά από τον οργανισμό ως πρωτεΐνη που θρέφει την τρίχα. Λόγω της έντονης ανθρώπινης παρέμβασης, η πρωτεΐνη αυτή απομειώνεται σε σημείο που καταστρέφει σταδιακά την υγεία της τρίχας. Χαρακτηριστικό της θεραπείας αυτής, είναι ότι ισιώνει και διορθώνει τα κατσαρά μαλλιά, καθώς δρα ως προστατευτική ασπίδα κατά της υγρασίας.

therapy

Specialists

Πελαγία Φωτιάδου

κομμωτρια-2

Άννα Παναγιωτίδου​​

κομμωτρια-3

Αλίκη Νεφυτίδου​

pricelist

Τιμοκατάλογος

Αναδομηση / Ενυδάτωση​

Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

4€

Θεραπεία Ανάπλασης

Κάλυψη κατεστραμμένων περιοχών

15€

Κερατίνη κοντό

Υπέρτατη θεραπεία με φυσικές πρωτεΐνες

70€

Κερατίνη μεσαίο

Υπέρτατη θεραπεία με φυσικές πρωτεΐνες

150€

Κερατίνη μακρύ

Υπέρτατη θεραπεία με φυσικές πρωτεΐνες

150€

Κερατίνη ΕΧΤΡΑ

Υπέρτατη θεραπεία με φυσικές πρωτεΐνες

50€

Brazilian Keratin​e

Υπέρτατη θεραπεία με φυσικές πρωτεΐνες

από 70€

follow

@begoodi_skg | #therapy