Κομμωτήριο

about

BeGoodi

Το κομμωτήριο BeGoodi είναι ο επίγειος παράδεισος περιποίησης που αναζητούσες. Ιδρύθηκε το 2021 στη Θεσσαλονίκη πλησίον του εμπορικού One Salonica, έχοντας πρωταρχικό σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Το μεγάλο εύρος υπηρεσιών δύναται να καλύψει όλες τις ανάγκες γυναικών και ανδρών. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν χτένισμα, κούρεμα, βαφή, θεραπεία, επιμήκυνση και ουσιαστικά τα πάντα γύρω από το μαλλί. Επίσης, οι άντρες, πέραν του κλασσικού κουρέματος, έχουν την επιπλέον δυνατότητα να ξυριστούν και να κάνουν καθαρισμό προσώπου ανεβάζοντας έτσι πολύ ψηλά τον πήχη της εμφάνισης τους. Ο χώρος του κομμωτηρίου που θα επισκεφτείς, είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να σου δώσει το αίσθημα της άνεσης που χρειάζεσαι, συνδυάζοντας πάντα την ποιοτική εξυπηρέτηση.

team

Ομάδα

Οτιδήποτε και αν θελήσεις, από κλασσικό έως μοντέρνο στυλ, η ομάδα του BeGoodi είναι ικανή να παράξει πλήρως επαγγελματικά αποτελέσματα που θα σε ενθουσιάσουν. Κάθε κομμώτρια – hairstylist που συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα, έχει μεγάλο εύρος αντίληψης και εμπειρίας για να καταλάβει τις ανάγκες σου και να προσαρμόσει την εφαρμογή των τεχνικών.

κομμωτρια-1

ΠΕΛΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

10 χρόνια εμπειρία

Color Expert

Ελλάδα

κομμωτρια-2

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

20 χρόνια εμπειρία

Καθηγήτρια Κομμωτικής

Ελλάδα και Γερμανία

κομμωτρια-3

ΑΛΙΚΗ ΝΕΟΦΥΤΙΔΟΥ

16 χρόνια εμπειρία

Hair Expert

Ελλάδα, Κύπρος και Ρωσία

Μόντα Ντρέσα

20 χρόνια εμπειρία

Hair Expert

Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία

Δίπλα από το ONE SALONICA εμπορικό κέντρο, υπάρχει η δυνατότητα να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σας σε ανοιχτές θέσεις parking για απεριόριστο χρόνο.