Βαφή Μαλλιών

Η ολική ή μερική βαφή στα μαλλιά σου δίνει την αλλαγή που ζητούσες. Εφαρμόζοντας τα σωστά χρώματα και τις σωστές τεχνικές, δίνουμε την απαραίτητη λάμψη που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα σου. 

balayage

Μπαλαγιάζ

Ανάμιξη με τα φυσικά χρώματα έχοντας ήπια έντασή είναι αυτό που σου χαρίζει ως αποτέλεσμα η τεχνική βαφής μπαλαγιάζ (balayage). Ο τρόπος εφαρμογής διαφοροποιείται ανάλογα με το ύψος, την υφή και το χρώμα των μαλλιών σου ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

meches

Μεζ

Ομοιόμορφη βαφή μαλλιού, είναι αυτό που προσφέρει η τεχνική Μεζ. Εφαρμόζοντας το χρώμα κάθετα, από την αρχή της τρίχας μέχρι το τέλος της, πετυχαίνουμε την απόλυτη ομοιομορφία που δημιούργει ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Η κύρια διαφορά με τις ανταύγειες, είναι ότι η εφαρμογή του χρώματος γίνεται περισσότερο πυκνά αναμεταξύ τους έχοντας πιο λεπτό πάχος.

reflet

Ρεφλέ

Δώσε τέλος σε διχρωμίες ανάμεσα στο φυσικό σου χρώμα και στο χρώμα βαφής. Η τεχνική ρεφλέ δύναται να ανανεώσει τη βαφή που ήδη έχεις, δίνοντας λάμψη και τόνωση στα χρώματά εξουδετερώνοντας θαμπάδες και αστοχίες. Ιδανικό για αποχρώσεις ξανθού, κόκκινου, σοκολατί και κάθε άλλη ζεστή ή έντονη απόχρωση.

multicoloring

Πολυχρωμματισμός

Για πιο τολμηρές προσωπικότητες, η νέα μόδα είναι ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων μαζί. Η ελευθερία επιλογής των αποχρώσεων εναπόκειται ξεκάθαρα στη φαντασία σου έχοντας ανεξάντλητο εύρος επιλογών. H κύριος παράγοντας που θα καθορίσει την επιτυχία του πολυχρωματισμού είναι το σωστό mix & match, καθότι έχοντας χρώματα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους, θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά.

root

Ρίζα

Η κλασσική συντήρηση μιας ήδη υπάρχουσας βαφής, γίνεται στη ρίζα της τρίχας κα σε όλο το εύρος του κεφαλιού. Είναι γνωστό, ότι σε περίπτωση που αφήσουμε το μαλλί μας να μεγαλώσει, δίχως την κατάλληλη αυτή περιποίηση, τότε το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε διχρωμία μεταξύ του χρώματος βαφής και της φυσικής τρίχας.

highlights

Ανταύγειες

Δώσε περισσότερη διάσταση και υφή στο μαλλί σου, κάνοντας τις κλασσικές ανταύγειες. Πάντα διαχρονικές, λαμβάνουν εκτίμησης από κοπέλες και κομμωτήρια, η ανταύγειες είναι αυτές που θα σου δώσουν την αλλαγή που θέλεις, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την κομψή διακριτικότητα.

Τιμοκατάλογος

Ρίζα

Βαφή στη ρίζα της τρίχας

20€

Μεσαίο

Βαφή σε μεσαίο μαλλί

από 18€

Μακρύ

Βαφή σε μακρύ μαλλί

από 25€

Πολυχρωμματισμός

Επιλογή πολλών χρωμάτων

από 25€

Ρεφλέ

Ανανέωση βαφής 

από 15€

Μπαλαγιάζ + Ρέφλε

Απόλυτος συνδιασμός

από 65€

Μεζ

Ομοιόμορφο αποτέλεσμα

από 60€

Ανταύγειες

Κομψή αλλαγή χρώματος

από 20€

Μπαλαγιάζ κοντό

Απόλυτος συνδιασμός

120€

Μπαλαγιάζ μακρύ

Απόλυτος συνδιασμός

150€

follow

@begoodi_skg | #bafes